SUP Huren bij Bootverhuur Vinkeveense plassen

Stand Up Paddling in de natuur? Aan de westkant van de Vinkeveense Plassen ligt de Botshol. Een klein natuurgebied waar vele dieren en planten zich thuis voelen. De Botshol zelf kun je vanaf de Vinkeveense Plassen niet in, maar ook aan de rand ervan ervaar je de kracht van de natuur. SUP door de Botsholsesloot en je voelt direct de ontspanning je lijf in stromen. Kijk om je heen naar de bloemen en het heldere water. Misschien zie je wel een ijsvogel vliegen.

direct reserveren

Bootverhuur Vinkeveense Plassen

SUP huren

1p Vinkeveen

v.a. €20,-
SUP Huren Vinkeveense plassen
1 Stand Up Paddle Board p.p.
SUP HUREN

Alleen met lekker weer

We snappen supergoed dat je het water op wil met lekker weer. Alleen met een stralend zonnetje geniet je van je tochtje op je SUP. In tegenstelling tot al dat moeilijke gedoe bij standaard verhuurders, kan je bij ons makkelijk een andere datum kiezen of annuleren. Dus boek lekker wanneer het je uitkomt en kom alleen varen met het weer waar jij van houdt. Check hier hoe we daarmee omgaan.

Bootverhuur Luchtfoto Vinkeveense plassen

Paddling op de Vinkeveense Plassen

Veel mensen realiseren het zich niet, maar de Vinkeveense Plassen vormen een uniek recreatiegebied in Nederland met een hoge natuurwaarde, zoals ze dat zeggen. Hoewel elke centimeter is aangeraakt door de mensenhand, straalt er op veel plekken rust uit de begroeiing, het heldere water en de dieren die je ziet. Zo zwemmen er veel krooneenden op de plas, zwarte zwanen, witte reigers en wordt steeds vaker de ijsvogel gespot. Wij vinden de Vinkeveense Plassen een fijne combinatie van natuurwaarde en recreatiewaarde (zoals de twaalf zandeilanden en de legakkers waar mensen hun privé eilandjes beheren). Belangrijk dat dit behouden blijft!

Testimonials

Beoordeling: 8
Wat een heerlijke plek om te ontspannen en te ontsnappen aan het drukke stadsleven. Heerlijk vaarwater voor iedereen (ook als je geen watersporter bent).
Bootverhuur Vinkeveen Zwier
M. de Vries
Beoordeling: 10
Ondanks de regenbuien heerlijk mogen genieten bij zwier. Een heerlijke, unieke locatie met enthousiaste medewerkers. Ook complimenten voor de kok!
Bootverhuur Vinkeveen Zwier

I. Mulders

Beoordeling: 9
Super vriendelijk ontvangst. Niet moeilijk doen, gewoon lekker ontspannen en genieten van water en boot.  Zonder moeilijke vragen krijg je het vertrouwen om lekker met een bootje op pad te gaan. Alles kan en niets moet. Prima voor elkaar.
Bootverhuur Vinkeveen Zwier
M. de Pooter

waarom iedereen naar Vinkeveen komt

midden in het groen, volop rust en het helderste vaar- en zwemwater in de natuur
voor iedereen toegankelijk en per uur te huur (minimaal 2 uur)
sup één van onze routes of ga zelf op ontdekking uit
makkelijk bereikbaar, net buiten amsterdam en gratis parkeren

Reserveer jouw SUP

Meer info

ROUTES

Al suppend kun je de omgeving in een rustig tempo verkennen. We hebben routes uitgezet die je met de SUP op plekken brengen waar je anders nauwelijks komt. Het is een heerlijke manier om in stilte heel dicht bij het water te zijn. Maar een stukje suppen en daarna lekker zwemmen kan natuurlijk ook!


STABIELE BOARDS...

Val ik dan niet in het water? Horen we vaak als we mensen vertellen dat ze bij ons ook kunnen suppen. Nee hoor, we hebben stabiele planken. Natuurlijk moet je er even aan wennen, maar veelal wordt dit snel opgepakt. En ja, soms valt er iemand om… Of was dat expres?


ETEN & DRINKEN

Ken je dat gevoel dat je na een lichte sportsessie lekkere trek hebt? Suppen kan je zo intensief maken als je zelf wilt, maar geheid dat je trek en dorst hebt als je van de plank af stapt. Zin in een ijsje, koekje, sapje of frisje op de boot? In onze Huiskamer kan je lekkere drankjes en kleine snacks kopen in onze Bar van Vertrouwen. Op de vaarkaart die je meekrijgt staan ook restaurantjes in de omgeving aangegeven. Wil je echter een complete maaltijd van ons mee op de boot? Klik dan even bovenaan de website op Eten & Drinken. 


OVERNACHTEN
Wat is er nu leuker dan direct uit je tentje het SUPboard op stappen? Dat kan bij ons! Kom logeren bij Zwier. Daar logeer je in een fijne en luxe Zwier Tent. Volledig ingericht met echte bedden en van alle gemakken voorzien. Suppen en kanoën mag je dan doen wanneer je wil! Wil je midden op de plas logeren? Boek onze Eilandhut (ook via Zwier). Een fijn simpel huisje op een eilandje op de Vinkeveense Plassen.

Stand Up Paddling Vinkeveense Plassen

Met je team het water op!

Mocht het team van je werk of met de hele familie eens lekker willen ontspannen; kom SUPPEN! Vanuit onze Events tak organiseren we al jaren bedrijfs- en familie-uitjes. Een dagje lekker varen of misschien wel een spel op het water. Interactief, teambuilding, veel is mogelijk! Voor de innerlijke mens werken we samen met onze horeca-partners. Daar wordt dus ook goed voor gezorgd!

check hier de mogelijkheden