Kano Huren Vinkeveen bij Bootverhuur Vinkeveense plassen

Opgaan in de stilte van de omgeving.

Dat kan in een kano! Voor een ochtend, middag of misschien een avond, even helemaal niets. Dichtbij het water, dichtbij het groen. Je kan prachtige routes varen. Om je waardevolle spullen droog te houden krijg je een tonnetje mee, je bent klaar om er op uit te trekken en… Geniet!

Direct reserveren
Kanoverhuur_zwier

Canadese Kano huren (2p - 2,5p)

Met een Canadese Kano over de Vinkeveens Plassen. Hoor je de stilte? De kano is geschikt voor 2 personen. Jeej!
huren kayak vinkeveense plassen

Kayak huren (1p)

Huur een éénpersoons Kayak en ga op avontuur over de Vinkeveense Plassen. We hebben mooie routes voor je uitgestippeld.

Bootverhuur Vinkeveen

Kano huren

2p-2,5p Vinkeveen

v.a. €21,-

Het water op en ontdek

Kayak huren

1p Vinkeveen

v.a. €16,-
huren kayak vinkeveense plassen
Wanneer je van avontuur en snelheid houdt

Alleen met lekker weer

We snappen supergoed dat je het water op wil met lekker weer. Alleen met een stralend zonnetje geniet je van je tochtje in een kano. In tegenstelling tot al dat moeilijke gedoe bij standaard verhuurders, kan je bij ons makkelijk een andere datum kiezen of annuleren. Dus boek lekker wanneer het je uitkomt en kom alleen varen met het weer waar jij van houdt. Check hier hoe we daarmee omgaan.

Bootverhuur Luchtfoto Vinkeveense plassen

Kanoën op de Vinkeveense Plassen

Alleen op open water kanoën vinden wij minder leuk. Daarom zijn we zo blij met de diversiteit van de Vinkeveense Plassen. Door de zandwinning voor de Bijlmer is de grote Noordplas ontstaan met daarom heen de twaalf zandeilanden om het omliggende land te beschermen. Op deze eilanden kun je even uitrusten, picknicken en lekker zwemmen. Meer naar de oostkant waan je je midden in de natuur.

Testimonials

Beoordeling: 8
Wat een heerlijke plek om te ontspannen en te ontsnappen aan het drukke stadsleven. Heerlijk vaarwater voor iedereen (ook als je geen watersporter bent).
Bootverhuur Vinkeveen Zwier
M. de Vries
Beoordeling: 10
Ondanks de regenbuien heerlijk mogen genieten bij zwier. Een heerlijke, unieke locatie met enthousiaste medewerkers. Ook complimenten voor de kok!
Bootverhuur Vinkeveen Zwier

I. Mulders

Beoordeling: 9
Super vriendelijk ontvangst. Niet moeilijk doen, gewoon lekker ontspannen en genieten van water en boot.  Zonder moeilijke vragen krijg je het vertrouwen om lekker met een bootje op pad te gaan. Alles kan en niets moet. Prima voor elkaar.
Bootverhuur Vinkeveen Zwier
M. de Pooter

waarom iedereen naar Vinkeveen komt

midden in het groen, volop rust en het helderste vaar- en zwemwater in de natuur
voor iedereen toegankelijk en per uur te huur (minimaal 2 uur)
peddel één van onze routes of ga zelf op ontdekking uit
makkelijk bereikbaar, net buiten amsterdam en gratis parkeren

Meer info

STEVIGE KANO'S...

Natuurlijk wil je weten in wat voor soort kano je dan terecht komt bij ons. We hebben twee soorten: een Canadees of een Kajak. Met de kajak kan je in je eentje heel hard, want je hebt een dubbele peddel. In deze kano zit je dicht bij het water. De Canadees is gezellig voor twee personen. Hier komt het aan op samenwerken, want je hebt beide een peddel. En degene die achterin zit bepaalt waar je heen vaart, want die kan het beste sturen.


ETEN & DRINKEN

Van bewegen krijg je trek. Zo ook van kanoën. Wie in beweging is, dient ook goed voor de inwendige mens te zorgen! Zin in een ijsje, koekje, sapje of frisje op de boot? In onze Huiskamer kan je lekkere drankjes en kleine snacks kopen in onze Bar van Vertrouwen. Op de vaarkaart die je meekrijgt staan ook restaurantjes in de omgeving aangegeven. Wil je echter een complete maaltijd van ons mee op de boot? Klik dan even bovenaan de website op Eten & Drinken. 


OVERNACHTEN
Moegestreden na een dag kanoën, maar nog geen zin om weer terug te keren in de drukte van de stad? Blijf slapen! Boek een luxe Zwier Tent of een Havenhuisje bij ons zusje Zwier. Ook hebben we een uniek plekje op de plas waar je kan verblijven: onze Eilandhut (te boeken via Zwier). Wij moedigen het aan om je ontspan-ervaring te verlengen met een overnachting. Hoe langer je ontspannen bent, hoe leuker!

Bootverhuur Luchtfoto Vinkeveense plassen

Met je team het water op!

Mocht je nu ook met het team van je werk of met de hele familie eens lekker willen ontspannen; kom Kanoën! Vanuit onze Events tak organiseren we al jaren bedrijfs- en familie-uitjes. Een dagje lekker varen of misschien wel een spel op het water. Interactief, teambuilding, veel is mogelijk! Voor de innerlijke mens werken we samen met onze horeca-partners. Daar wordt dus ook goed voor gezorgd!

check hier de mogelijkheden