Kano Huren Vinkeveen bij Bootverhuur Vinkeveense plassen

Opgaan in de stilte van de omgeving.

Dat kan in een kano of kayak! Voor een ochtend, middag of misschien een avond, even helemaal niets. Dichtbij het water, dichtbij het groen. Je kan prachtige routes varen. Doe je waardevolle spullen in een waterdicht tonnetje en je bent klaar om er op uit te trekken en… genieten maar!

Direct reserveren
Kanoverhuur_zwier

Canadese Kano huren (2p - 2,5p)

Met een Canadese Kano over de Vinkeveens Plassen. Hoor je de stilte? De kano is geschikt voor 2 personen. Jeej! 


Je denkt vast waarom staat er 2,5p? In het midden van deze kano zit een kinderzitje. Wil je dus als ouders met je kind kanoën dan kan dit ook met kinderen tot 12 jaar.

huren kayak vinkeveense plassen

Kayak huren (1p)

Huur een één-persoons Kayak en ga op avontuur over de Vinkeveense Plassen. We hebben mooie routes voor je uitgestippeld.

Bootverhuur Vinkeveen

Kano huren

2p-2,5p Vinkeveen

vanaf €10,50/uur

Het water op en ontdek

Kayak huren

1p Vinkeveen

vanaf €7,-/uur
huren kayak vinkeveense plassen
Wanneer je van avontuur en snelheid houdt

Alleen met lekker weer

We snappen super goed dat je het water op wil met lekker weer. Alleen met een stralend zonnetje geniet je van je tochtje in een kano. In tegenstelling tot al dat moeilijke gedoe bij standaard verhuurders, kan je bij ons gemakkelijk annuleren en gewoon een andere datum reserveren. Dus boek lekker wanneer het je uitkomt en kom alleen varen met het weer waar jij van houdt. Check hier hoe we daarmee omgaan.

Bootverhuur Luchtfoto Vinkeveense plassen

Kanoën op de Vinkeveense Plassen

Alleen op open water kanoën vinden wij minder leuk. Daarom zijn we zo blij met de diversiteit van de Vinkeveense Plassen. Door de zandwinning voor de Bijlmer is de grote Noordplas ontstaan met daar omheen de twaalf zandeilanden om het omliggende land te beschermen. Vind je de golven op de grote plas wat hoog, dan kan je lekker achter de eilanden gaan varen. Op de eilanden kan je even rusten, picknicken en lekker zwemmen. Meer naar de oostkant waan je je midden in de natuur.

Testimonials

Beoordeling: 8
Wat een heerlijke plek om te ontspannen en te ontsnappen aan het drukke stadsleven. Heerlijk vaarwater voor iedereen (ook als je geen watersporter bent).
Bootverhuur Vinkeveen Zwier
M. de Vries
Beoordeling: 10
Ondanks de regenbuien heerlijk mogen genieten bij zwier. Een heerlijke, unieke locatie met enthousiaste medewerkers. Ook complimenten voor de kok!
Bootverhuur Vinkeveen Zwier

I. Mulders

Beoordeling: 9
Super vriendelijk ontvangst. Niet moeilijk doen, gewoon lekker ontspannen en genieten van water en boot.  Zonder moeilijke vragen krijg je het vertrouwen om lekker met een bootje op pad te gaan. Alles kan en niets moet. Prima voor elkaar.
Bootverhuur Vinkeveen Zwier
M. de Pooter

waarom iedereen naar Vinkeveen komt

midden in het groen, volop rust en het helderste vaar- en zwemwater in de natuur
voor iedereen toegankelijk en per uur te huur (minimaal 2 uur)
peddel één van onze routes of ga zelf op ontdekking uit
makkelijk bereikbaar, tussen Amsterdam en Utrecht met gratis parkeren

Meer info

STEVIGE KANO'S...

Natuurlijk wil je weten in wat voor soort boot je terecht komt bij ons. We hebben twee soorten: een Canadese kano of een Kajak. Met de kajak kan je in je eentje heel hard, want je hebt een dubbele peddel. In deze kano zit je dicht boven het wateroppervlak. De Canadese kano is gezellig voor twee personen. Hier komt het aan op samenwerken, want je hebt beide een peddel. En degene die achterin zit bepaalt waar je heen vaart, want die kan het beste sturen.


ETEN & DRINKEN

Van bewegen krijg je trek. Zo ook van kanoën. Wie in beweging is, dient ook goed voor de inwendige mens te zorgen! Zin in een ijsje, koekje, sapje of frisje op de boot? Bij de groen caravan (waar je ingechecked hebt) kan je lekkere dingen kopen. Op de vaarkaart die je meekrijgt staan ook restaurantjes in de omgeving aangegeven.


OVERNACHTEN
Moe en voldaan na een dag kanoën, maar nog geen zin om weer terug te keren in de drukte van de stad? Blijf slapen bij Zwier! Boek een luxe Zwier Tent of een kamer aan de haven of zwemvijver. Wij moedigen het aan om je ontspan-ervaring te verlengen met een overnachting. Hoe langer je ontspannen bent, hoe leuker!

Bootverhuur Luchtfoto Vinkeveense plassen

Met je team het water op!

Mocht je ook met het team van je werk of met de hele familie eens lekker willen ontspannen; kom Kanoën! Vanuit onze Events tak organiseren we al jaren bedrijfs- en familie-uitjes. Een dagje lekker varen of misschien wel een spel op het water. Interactief, teambuilding, veel is mogelijk! Voor de innerlijke mens werken we samen met onze horeca-partners. Daar wordt dus ook goed voor gezorgd!

check hier de mogelijkheden