Vaarroutes: Op avontuur!

Met een kaart in de hand, ontdek ik het hele land. Ontdek de omgeving met de verschillende routes die we voor je hebben uitgewerkt.

de Zwier Route

2,5 uur varen | 5 uur kanoën

9 km


Op deze tocht nemen we je mee naar onze lievelingsplekjes op de Vinkeveense Plassen. Met aandacht voor het Hier & Nu en al je zintuigen. Ontspannen varen. Ga je mee? Leg de sloep of kano af en toe stil en neem alle geluiden, geuren en kleuren in je op. Ook Nederland is prachtig!

de Vinkeveense Plassen Route

2,5 uur varen | 5 uur kanoën

9 km


Met deze route ontdek je het bijzondere gebied van de Vinkeveense Plassen. Natuur en recreatie in een goede mix. Kijk om je heen, neem een duik, meer aan bij de patatboot. Alles kan. Doe waar je zin in hebt en geniet van onze mooie achtertuin

SUP en Kano Routes

6 km | 1,5 uur peddelen

4 km | 1 uur peddelen


Twee fijne sup- en kano routes. De ene door het groenste stuk van de Vinkeveense Plassen, langs natuurgebied de Botshol. De andere dwars door de ‘echte recreatie op de Vinkeveense Plassen’. Langs zomerhuisjes en zwemstrandjes. Hier is lekker veel reuring!

Zeilkaart

zo lang als je wilt


Zeilen op de Vinkeveense Plassen is een feestje. Crossen op het open water, dobberen tussen de eilanden, opkruizen in de smalle vaarten. De Vinkeveense Plassen zijn heel veelzijdig om te bezeilen. 

Bootverhuur Vinkeveense plassen

Sloep huren

Vinkeveen

v.a. €119,-
Bootje huren Vinkeveense plassen

diverse sloepen voor 4-8 pers

Zeilboot huren

Vinkeveen

v.a. €59,-
Huur een zeilboot bij Vinkeveen
open zeilboot voor 5 pers

SUP huren

Vinkeveen

v.a. €29,-
stand up paddle board voor 1 pers

Kano huren

Vinkeveen

v.a. €29,-
kano of kayak voor 1-2 pers