Sloep Huren bij Bootverhuur Vinkeveense plassen

Varen met een sloepje van ons is gemakkelijk (je hebt geen vaarbewijs nodig) en geeft ruime keus. Je kan op de Vinkeveense Plassen zwemmen en picknicken. In de Huiskamer vind je verschillende routes om de Vinkeveense Plassen te ontdekken. Zijn er kinderen bij? Neem dan naast een gratis zwemvest ook de Darwin-tocht mee en heb oog voor al het bijzonders dat de natuur te bieden heeft.

Direct reserveren
sloep huren vinkeveen elektrisch Zwier

Elektrische sloep zonder kap (8p)

Elektrisch varen met meer personen, dan hebben we twee hele mooie elektrische sloepen met helmstok. Hoor je de stilte? Beide sloepen liggen vol met kussens. Jeej!

Elektrisch Rustvalkje (4p)

Wij houden van de natuur. Daarom stappen we steeds meer over op elektrische sloepjes. Lekker stil varen, zodat je nog meer van de natuur om je heen kan genieten. Deze felgekleurde boten zijn helemaal duurzaam, het zijn voormalige zeilbootjes; gered van de sloop. Hierin zit je heerlijk relaxed op zitzakken en je stuurt met een helmstok. Wij zijn fan!
Bootje huren vinkeveen

Dieselsloep met kap (6p)

Varen is leuk en comfort is hierbij belangrijk. Deze sloepen varen gemakkelijk en zijn te besturen met een stuurwiel. Er zit een kap op die je zelf omhoog of naar beneden kan doen.

Bootverhuur Vinkeveen

Sloep huren Vinkeveense Plassen

Vinkeveen

Alleen met lekker weer

We snappen super goed dat je het water op wil met lekker weer. Alleen met een stralend zonnetje geniet je van je tochtje in een kano. In tegenstelling tot al dat moeilijke gedoe bij standaard verhuurders, kan je bij ons gemakkelijk annuleren en gewoon een andere datum reserveren. Dus boek lekker wanneer het je uitkomt en kom alleen varen met het weer waar jij van houdt. Check hier hoe we daarmee omgaan.

Bootverhuur Luchtfoto Vinkeveense plassen

Vinkeveense plassen

Net ten zuiden van Amsterdam, op een kwartiertje rijden, liggen de Vinkeveense Plassen. Een bijzonder gebied met legakkers en zandeilanden waar je kan ontspannen. Re-creëren op een manier die bij jou past voor een paar uurtjes of een hele dag. Doe wat voor jou op dat moment goed voelt, dat mag bij Zwier. Vlakbij de stad, dichtbij de natuur.

Reviews

Beoordeling: 8
Wat een heerlijke plek om te ontspannen en te ontsnappen aan het drukke stadsleven. Heerlijk vaarwater voor iedereen (ook als je geen watersporter bent).
Bootverhuur Vinkeveen Zwier
M. de Vries
Beoordeling: 10
Ondanks de regenbuien heerlijk mogen genieten bij zwier. Een heerlijke, unieke locatie met enthousiaste medewerkers. Ook complimenten voor de kok!
Bootverhuur Vinkeveen Zwier

I. Mulders

Beoordeling: 9
Super vriendelijk ontvangst. Niet moeilijk doen, gewoon lekker ontspannen en genieten van water en boot.  Zonder moeilijke vragen krijg je het vertrouwen om lekker met een bootje op pad te gaan. Alles kan en niets moet. Prima voor elkaar.
Bootverhuur Vinkeveen Zwier
M. de Pooter

waarom iedereen naar Vinkeveen komt

midden in het groen, volop rust en het helderste vaar- en zwemwater in de natuur
voor iedereen toegankelijk zonder vaarbewijs en per dagdeel te huur
de leukste route samenstellen op de plas, door het platteland of door de stad
makkelijk bereikbaar, net buiten amsterdam en gratis parkeren

Meer info

DAGTOCHTEN

Varen is leuk, tegelijkertijd de omgeving ontdekken is nòg leuker! Daarom hebben wij verschillende routes voor je op papier gezet. Onze hosts leggen je graag de keuzes voor bij incheck. In dit geval is een elektrische sloep fijn. Dat is heerlijk stil. Kies wat bij jullie past.

MET KINDEREN
Wat is nou leuker om, als je met kinderen het water op gaat, spelenderwijs meer te leren over de natuur? Met onze kinder speurtocht ontdek je samen de natuur en geniet je van al het moois wat je tegenkomt. Deze ontdekking-kist hebben we gemaakt voor kids van 6 t/m 12 jaar en zit boordevol opdrachten, ideeën, een schepnetje en een vergrootglas. Have fun en dat al voor 10 euro! Nog geen zwemdiploma? Geen probleem. Wij hebben zwemvesten te leen voor alle leeftijden. Vraag 

ETEN & DRINKEN

Bij een dag op het water hoort ook lekker eten en drinken. Zin in een ijsje, koekje, sapje of frisje op de boot? Bij de groen caravan (waar je ingechecked hebt) kan je lekkere dingen kopen. Op de vaarkaart die je meekrijgt staan ook restaurantjes in de omgeving aangegeven. 


OVERNACHTEN

Mochten jullie het zo naar je zin hebben dat je nog niet naar huis wilt, dan blijf je toch gewoon slapen? Je kan bij ons logeren in een luxe Zwier Tent of een Havenhuisje. Te boeken via Zwier. Gewoon genieten…

Met je team het water op!

Mocht je met het team van je werk of met de hele familie eens lekker willen ontspannen; kom varen! Vanuit onze Bedrijfsuitjes-tak organiseren we al jaren bedrijfs- en familie-uitjes. Een dagje lekker varen of misschien wel een spel op het water. Interactief, teambuilding, veel is mogelijk! Voor de innerlijke mens werken we samen met onze horeca-partners. Daar wordt dus ook goed voor gezorgd!

check hier de mogelijkheden