Zwier, Bootverhuur Vinkeveense Plassen

Zwier is de grootste bootverhuurder in Vinkeveen. Bij ons kan je een sloep huren, een zeilboot huren of een kano, kayak of SUP huren. Zwier is een familiebedrijf dat voorheen Haven Winkeloord heette en nu onder de vlag van de derde generatie omgedoopt is tot Zwier, de vrijhaven van de stad. Naast een bootje huren om te varen op de Vinkeveense plassen, kun je er ook logeren, eten en drinken, een boot stallen (jachthaven met ligplaatsen) en je kunt er met je team een bedrijfsuitje houden, een meeting of vergadering organiseren of een retraite houden.

Ligging Vinkeveense Plassen

Een bijzonder gebied met legakkers en zandeilanden waar je kan ontspannen. Net ten zuiden van Amsterdam, op een kwartiertje rijden, liggen de Vinkeveense Plassen. Doe wat voor jou op dat moment goed voelt, dat mag bij Zwier, Bootverhuur Vinkeveense plassen. Re-creëren op een manier die bij jou past voor een paar uurtjes of een hele dag. Vlakbij de stad, dichtbij de natuur.

Neem contact op!

Contactgegevens

Contactinformatie
Zwier Bootverhuur Vinkeveense plassen
Winkeldijk 20a
3645AP Vinkeveen
varen@zwier.nl

de Vinkeveense Plassen

De Vinkeveense Plassen, ja meervoud. Ze zijn namelijk met z’n drieën. En cliché of niet, elke plas heeft haar eigen charme! Zo ligt Bootverhuur Vinkeveense plassen Zwier aan de grote Noordplas. Met het grootste open water en de twaalf Zandeilanden waar je lekker kan zonnen. De Zuidplas is kleiner, ingesloten tussen de N201 en de Baambrugse Zuwe. Maar vergis je niet, want ook hier kan het spoken met veel wind! En dan tot slot de Kleine Plas, de naam zegt het al, de kleinste. Tegen het dorp Vinkeveen aan. Met de Zeilschool en vlakbij ons favoriete ijstentje de IJsbeer. En dan hoort de Botshol er stiekem ook nog een beetje bij. Dit natuurgebied ligt aan de westkant van de Noordplas. Dit is echt natuur, je mag er dan ook niet zomaar in, maar als je door de Botsholsesloot vaart, aan de rand, dan voel je de natuur stromen. Fijn!