Over Ons

Zwier

de vrijhaven van de stad

“De plek delen om energie op te doen, om te ontspannen, om rust te vinden middenin de hectiek van alledag. Dat was het beginpunt.”

Wonend in Amsterdam merkten wij (zussen Esther & Mariska, en Yordi, de man van Mariska) dat we met mooi weer telkens richting de haven trokken; de plek waar Esther en Mariska zijn opgegroeid. Nooit hadden wij de ambitie het bedrijf van onze (schoon)ouders over te nemen. Totdat voor onszelf duidelijk werd hoe graag we op de haven zijn. En hoe sterk het voor ons een plek is om positieve energie op te doen.

Eind 2013 sloten we (Marjo, Cock (onze ouders), Esther, Yordi en Mariska) ons op in een huisje op de hei. Op zoek naar het antwoord op de vraag: Welke droom delen we voor Haven Winkeloord? We voelden allemaal dat we de plek willen delen met zoveel mogelijk mensen die er, net als wij, opgeladen weer vandaan gaan. De plek delen om energie op te doen, om te ontspannen, om rust te vinden middenin de hectiek van alledag. Dat was het beginpunt.

En inmiddels is daar Zwier, de vrijhaven van de stad. Een plek waar niets hoeft en veel kan. Een plek waar je geprikkeld wordt om te doen, of juist te laten. Een plek waar we je uitnodigen om je te laten leiden door wat goed voelt. Een plek die (nog) samen gaat met Haven Winkeloord (dat al ruim 70 jaar bestaat!) en waar we bouwen aan een rustpunt voor ieder die daar gebruik van wil maken. We nodigen je uit!

Zij gingen je voor

Lees hier fijne Zwier ervaringen van o.a. Bart’s Boekje, Moderne Hippies, Puur Suzanne en Mae and Many.

BARTS BOEKJE

Bart’s boekje logeerde bij Zwier en schreef er een mooi verhaal over.

EAT PURE LOVE

Eat Pure Love deed 24 uur zonder. Lees hier haar ervaring!

Benieuwd naar meer?

bekijk onze aankomende Zwier Sessies & Yoga Retreats