Zeilboot Huren bij Bootverhuur Vinkeveense plassen

Ken je dat gevoel van één zijn met de natuur? Zeilen komt daar heel dichtbij! Omgaan met de elementen van de natuur. Soms met veel wind, dan moet je letterlijk alle zeilen bij zetten. Soms is er geen wind en lig je ultiem ontspannen te dobberen. Dat is het mooie van zeilen. Ook dit kan bij ons, in een polyvalk voor een paar uurtjes in de ochtend of misschien een hele dag. Doe wat jou uitkomt!

Direct reserveren

Gemak in Open Zeilboot… (5p)

Bij ons kun je zeilen in een Polyvalk. Deze open zeilboot is in 1939 ontworpen in opdracht van firma Bruynzeel (die van de keukens) om de mogelijkheden van hun nieuwe product hechthout te demonstreren. Inmiddels zijn veel verhuurvalken niet meer van hout, maar van polyester. Ook die van ons. Je kunt er gemakkelijk met 5 personen in zitten. In het vooronder kun je de zwemspullen en opblaaskrokodil kwijt. Mocht je niet alles willen zeilen, of een hekel hebben aan peddelen, dan kun je een valk met motortje boeken die je het laatste stukje de haven in kan brengen.

Zeilen met motor (5p)

Nog steeds dezelfde Polyvalk, maar dan met een buitenboord motortje en een litertje benzine om de haven uit en in weer in te varen. Niet om een tocht op de motor te maken, maar net even dat extra gemak bij veel wind (tegen) of juist wat minder wind.

Onze boten zijn vanaf eind april weer te huur

Zeilboot huren

5p Vinkeveen

v.a. €45,-
polyvalk 5 pers

Zeilboot + motor huren

5p Vinkeveen

v.a. €56,-
polyvalk 5 pers + buitenboord motor

Zeilboot huren

Bedrijfsuitjes

v.a. €30,-pp
Zeilboot huren Vinkeveense plassen
groepen tot 50 pers

Alleen met lekker weer

We snappen supergoed dat je het water op wil met lekker weer. Alleen met een windje 2 tot 4 stap je in je zeilboot. In tegenstelling tot al dat moeilijke gedoe bij standaard verhuurders, kan je bij ons makkelijk een andere datum kiezen of annuleren. Dus boek lekker wanneer het je uitkomt en kom alleen varen met het weer waar jij van houdt. Check hier hoe we daarmee omgaan.

Bootverhuur Luchtfoto Vinkeveense plassen

Zeilen op de Vinkeveense plassen

De Vinkeveense Plassen zijn door de vele eilanden een unieke plek om te zeilen. Door de zandwinning voor de Bijlmer in de jaren 60 van de vorige eeuw is de Noordplas op sommige plekken wel 50 meter diep. Dit zorgt bij veel wind voor flinke golven aan lager wal. Achter de zandeilanden is het een stuk meer beschut en ook heerlijk zeilen. Heb je de Noordplas helemaal gezien, dan kun je uitwijken naar de Zuidplas of zelfs naar de Kleine plas (de bruggen draaien voor je!). Op de Noordplas heeft de Watersportvereniging Vinkeveen-Abcoude wedstrijdboeien op de plas liggen, meer zin in een wedstrijdje? Deze is zo gevaren!

Testimonials

Beoordeling: 9,5
Heerlijk gezeild! Wat een leuk en mooi plekje hebben jullie gecreerd! Jullie flexibiliteit met het boeken - en onze vele wijzigingen door ziekte, onweer, etc. - was fantastisch en zeer gewaardeerd.
Bootverhuur Vinkeveen Zwier
J. van der Wolk
Beoordeling: 10
Ondanks de regenbuien heerlijk mogen genieten bij zwier. Een heerlijke, unieke locatie met enthousiaste medewerkers. Ook complimenten voor de kok!
Bootverhuur Vinkeveen Zwier

I. Mulders

Beoordeling: 9
Super vriendelijk ontvangst. Niet moeilijk doen, gewoon lekker ontspannen en genieten van water en boot.  Zonder moeilijke vragen krijg je het vertrouwen om lekker met een bootje op pad te gaan. Alles kan en niets moet. Prima voor elkaar.
Bootverhuur Vinkeveen Zwier
M. de Pooter

waarom iedereen naar Vinkeveen komt

midden in het groen, volop rust en het helderste vaar- en zwemwater in de natuur
de leukste route samenstellen op de plas, door het platteland of door de stad
makkelijk bereikbaar, net buiten amsterdam en gratis parkeren

Meer info

ETEN & DRINKEN

Bij een dag op het water hoort ook lekker eten en drinken. Zin in een ijsje, koekje, sapje of frisje op de boot? In onze Huiskamer kan je lekkere drankjes en kleine snacks kopen in onze Bar van Vertrouwen. Op de vaarkaart die je meekrijgt staan ook restaurantjes in de omgeving aangegeven. Wil je echter een complete maaltijd van ons mee op de boot? Klik dan even bovenaan de website op Eten & Drinken. 


OVERNACHTEN
Mochten jullie het zo naar je zin hebben dat je nog niet naar huis wilt, dan blijf je toch gewoon slapen? Je kan bij ons logeren in een luxe Zwier Tent of een Havenhuisje. Te boeken via Zwier. Hier kan je ook de Eilandhut boeken; een eigen plekje op de Vinkeveense Plassen met alle voorzieningen die je nodig hebt. Gewoon genieten…

Zeilboot huren Vinkeveense plassen

Met je team het water op!

Wedstrijdzeilen, spannend! Of lekker een tocht zeilen en samen relaxen. We faciliteren ook bedrijfsuitjes in onze valken. Of familie-uitjes, reünies, teambuildings… eigenlijk voor elke groep die wil zeilen. Wij kunnen trouwens ook ervaren zeilers regelen die mee aan boord gaan. Meer weten?

lees hier meer over de mogelijkheden